30e September 2017

Mats Matsini Ljungkvist har haft en demonstration i Halmstad mot staten som begår brott mot Svea rikes lag och konstitutionella författning och samtidigt under denna demonstration lanserat att Ny Demokrati återigen finns som parti i Sverige.

Tanken är att samla ihop alla små partier som inte når upp till 4% spärren under samma tak och då med en gemensam agenda om att bland annat stoppa Islam, men det finns även andra viktiga punkter som partiet vill lyfta och då bland annat att Sverige ska lämna EU (SWEXIT).

Vi kan återigen se John Bouvin i det återskapade partiet och han medverkade under demonstrationstalet där han avtäckte den partilogga som vi inte sett under en lång tid med tonerna till den gamla dängan ”Häng med häng med” (Drag under galoscherna).

Och man kan ju ställa sig undrande över vilka eller vem som kan tänkas samarbeta med detta nygamla parti om de kommer in i riksdagen?

Sverigedemokraterna känns ju nära till hands.

Ulf John Fredrik Bouvin, född 13 september 1947, är en svensk nydemokratisk politiker, riksdagsman1991–1994 och partiledare 1997–1998.

Mats Matsini Ljungkvist är en före detta Sverigedemokratisk lokalpolitiker i skånska Bjuv.

Mats Ljungkvist har utlyst en demonstration mot staten som begår brott mot Svea rikes lag och konstitutionella författning.

Det är av största vikt att så många som möjligt sluter upp så att den sittande regeringen/riksdagen förstår att folket har fått nog och kräver en förändring som vänder på den negativa påverkan Islam och dess utövare har i landet.

Även så utlovas det att under demonstrationen så kommer Mats Ljungkvist meddela om en ny behövlig och glädjande nyhet som ger var och en möjligheten av Sveriges befolkning att vara med och kämpa mot den totalitära ideologin Islam.

Lördagen den 30e September klockan 11:00
RÅDHUSETStora torg i HalmstadKyrkogatan 5

Ni som vill engagera er men inte har möjlighet att komma på demonstrationen i Halmstad får gärna DELA denna artikel samt berätta för era nära och kära att det idag finns de som är villiga att ställa kravet om att förbjuda Islam.

Rent metaforiskt finns det alltså en ”pilspets” med detta krav avlossat mot och till regeringen, och det är vi folket som utgör tyngden i hela pilens genomslagskraft.

Tillsammans kan och skall vi förmå regeringen att följa konstitutionen och Svea rikes lag att förbjuda Islam.

Mats Ljungkvist

Mats, en man av folket:

Demonstrationstalet del 1:

Demonstrationstalet del 2:

En live-sändning från Kaj Johannesson som var på plats under demonstrationen.

Vincat Veritas