Om livet inte hade varit så fyllt utav motgångar med en förevig uppförsbacke så hade man i brist på livserfarenhet kanske valt den enkla vägen liksom så många andra har gjort i detta avlånga land.

 

Den förljugna verklighetsbild som man tvingas ta del av när de som valt den lätta vägen i varje andetag måste proklamera hur mödosamt det är att vara en utav ytterst få goda i en kall bister värld där dessa ideligen är omgivna av onda fiender. Åtminstone är det så det låter när man är uppkopplad på någon av de större sociala plattformarna som så många  människor idag har flytt till då den virtuella världen erbjuder allt en människa kan önska sig såsom en åtråvärd identitet som är värdig nog den självbild man besitter.

Man kan enkelt välja ett nobelt syfte som ligger rätt i tiden och som ger vederbörande en överlägsen status gentemot sina medmänniskor. En upphöjd status som inbringar en berusande maktfullkomlighet att svinga den medföljande moraliska pekpinnen till att döma över levande och döda. Ett evigt ryggdunkande sinsemellan tills samvetet åter är rent efter det att man rättmätigt kränkt en fiende till tystnad så är alltid avståndet till likasinnade endast ett klick bort.

Ja allt detta kan en tyrann även åtnjuta utanför   den flimrande skärmen utav nollor och ettor dock med den väsentliga skillnaden att priset man får betala är mycket högre och likaså är riskerna med att sitta på alldeles för höga hästar. Och då konsekvensen utav en handling nästintill alltid är omedelbar under en blå himmel så är det faktum också orsaken till att det inte går att finna den självutnämnda härskarelitet under den.

Att rösta rött och gömma sig innanför en åsiktskorridor där alla delar på en och samma tanke av rädsla för att bli behandlad om man avviker såsom man behandlat andra är inte bara fegt utan även ett hån mot mänskligheten vars framåtskridande berott på drivkraften den fria individuella tanken haft för evolutionens gång.

Det som gör det hela än mer främmande är det faktum att ni flesta själva är oförmögna att se hur er rörelse blivit det ni en gång sa er skulle beskämpa. Och det största beviset på att det faktiskt är så kan man grunda på att inte en enda av er är tillräckligt självkritisk för att stanna upp och ta en objektiv tanke huruvida om det stämmer eller inte utan resolut skaka på huvudet och förneka att ens möjligheten skulle finnas.

Då bryter vi ner det.. byt ut ”orent” blod mot ”orena” åsikter, dvs det som är utanför den snäva åsiktskorridoren med vad som är godkänt och inte. Vi har en liten grupp individer (era ikoner) som tillhör härskareliten och det är också dem som bestämmer vilka åsikter som är ”rätt” och till hjälp för att hålla det tyska folket i schack har man en bataljon av SS-soldater som utsätter alla som är utav orena åsikter för det som vi idag känner till som det ”fina hatet”.

Dvs igenom att stämpla en olycklig individ med någon hemsk epitet (nazist/rasist) och då på så vis effektivt beröva människan på sitt mänskliga värde så man kan utsätta vederbörande för vilken hemsk och tillika kränkande behandling som helst utan att känna ångest för att man skadar en annan medmänniska. Det tyska folket (majoriteten av de röda sympatisörerna) ingriper inte alls utan tittar tyst på av rädsla ifall man säger ”sluta” hamnar i onåd och själva sätts på nästa tåg till ett arbetsläger.

Icke att förglömma att Loan & Co har blod på sina händer då de utsatte en människa för det fina hatet tills denne inte orkade längre och begick självmord. Man har offrat människor ur de egna leden som inte velat vara delaktiga i den rensning som fortfarande fortlöper öppet och med allmänhetens tysta godkännande.

Då kommer vi till något så intetsägande i den retorik SS-soldaterna (JÄH mfl)  mässar i ett mantra tills de uppnår fullständig nirvana. ”Allas lika värde” dvs en människa på andra sidan jorden har lika mycket rätt till det din mamma arbetar hela livet för att kunna ta del av med förslitningsskador som följd. Inte bara en hederlig människa som kommit hit utan att tillfört en enda skattekrona (och det kommer dröja 8år innan det så sker) men en dömd våldtäktsman som hatar hela den västerländska levnadsstandarden, ja han ska inte behöva lämna landet OCH åtnjuta precis allt som du och jag gör.

Sen har vi ju SD-sympatisörerna… Dem däremot har ett sämre värde än andra trots ”allas lika värde”?  Hur rent moraliskt kan man i ena stunden vråla lika för alla men i nästa lika självklart säga att så är det inte?

Jag är övertygad om att de flesta i den röda väljarkåren instämmer i denna texten och förstår att sprida hat och polarisera är fel väg att gå och kommer endast leda till tragedier. Vi flesta förstår att det är igenom att bygga broar och via dialoger som man löser problem. Vem kan släcka en eld med bensin? Min uppmaning är att vi alla sätter ner foten mot mot de som sprider hat och rädsla hos sina medmänniskor oavsett vem än förövaren må vara.

Det är tillsammans vi måste lösa detta för våra barns skull och likaså för alla innanför rikets gränser.  Vi kan inte låta hatet beredda framtiden när det är dess motsatts som önskvärt ska lysa upp den för oss.

Tack för att ni läste del 1

//vincatveritas.com

 

 

 

Ang vänsternazisterna så har vi en nyhet:

Rolf som driver propagandacentralen gråter ut när han med sin zvans blir behandlade såsom dem behandlat andra..

Vän av ordning sade -”Behandla andra såsom du vill att dem ska behandla  dig”..

Vän av oordning tillade -”Cry me a river”.

Detta dagboksinlägg från en av följarna till vår tids största mobbare som nämndes ovan skriver så här:

”En av våra största satiriker på den antirasistiska scenen har i dagarna fått sitt privata konto raderat från Facebook då Katerina Janoush och hennes svans blivit kränkta av något han lagt upp och samordnat ett vigilante och massanmält honom. Vem rör det sig om då, jo det är grundaren av Propagandacentralen Rolf Johansson.

Som Rolf själv skriver på sin vägg efter beskedet ”10 år av vänner, kontakter, minnen, foton, filmer, rubbet är borta. Så efter moget övervägande så har jag beslutat att lämna sociala medier som plattform för kampen, den får helt enkelt ta andra vägar, vägar som inte kan stoppas av godtyckligheten hos vinstdrivande multinationella bolag.”

Rolf kommer att vara saknad på facebook där han med sin underbara bilder och sina träffsäkra satiriska bilder gjort livet surt för många av våra meningsmotståndare.

Det är tragiskt när meningsmotståndare ska få diktera vem som ska få vara på Facebook och inte när de effektivt tystar motståndare inom debatten och det dessutom inte finns någon möjlighet att bemöta Facebook med de anklagelser man ställts inför. Vidare ställs dessa människor långt utanför den rättsliga processen när demagoger som Katerina Janoush skriver långa inlägg och ondgör sig över dessa personer och skapar långa trollsvansar som massanmäler och sprider lögnerna vidare. Vi har sett det förr mot Mina Dennert och Maria Robsahm där vilda anklagelser mot inte enbart deras engagemang utan även mot deras person, det handlar om ett fullständigt karaktärsmord och det är dags att vi sätter ner foten.

Avslutningsvis vill jag säga att vår kämparglöd kommer inte att slockna med att våra konton släcks ner. Vi kommer att vrida upp hettan än varmare och rosta era rumpor med era egna snedsteg.

Propagandacentralen lever vidare, länge leve propagandacentralen och länge leve Rolf Johansson”