Blir än idag lika förvånad när man ånyo läser ett inlägg från en nyfrälst vänsterextremists grovt felaktiga påståenden om vad mitt parti (SD) står för och likaså om deras återkommande något grandiosa ambitioner om att hävda sig vilja ”demokratiskt” utplåna den Sverigevänliga rörelsen.

Den enda stora rörelse i modern tid som har skapats av folket, för folket.

Det är idag påtagligt att dessa blodröda faktaresistenta internetkrigare blir färre och färre på de sociala medierna, något som är ett tecken utav många andra att den långa mörka tidsepok med en verkställande röd åsiktskorridor med samma ideologiska tankar som Nazityskland börjar gå mot sitt slut.

En härskarelit som bestämmer att de med orena åsikter eller Gud förbjude innehar en icke godkänd politisk tillhörighet inte får/kan tillhöra deras gemensamhet.

Straffet blir en påtvingad epitet knutet till din person som likt judestjärnan informerar omgivningen på avvikarens berövade mänskliga värde och skall därför utsättas av #detfinahatet.

Otaliga ”undermänniskor” har liksom mig tvingats uppleva oresonligt hat från den röda elitens olika grupper av #nätsoldater och det är tydligt för oss som någon gång utsatts för den vänsterextrema förföljelsen att dessa inte anser sig skada en människa alls och därför inte kan behöver känna empati för det utsatta offret, något den grymhet man gång på gång upprepar tills vederbörande förlorat allt bevisar tydligt.

Loan som ingår i den autonoma extremvänstern och är en av huvudpersonerna i ResearchGruppen. Guldspade vinnare när hon med sina kumpaner hackade Flashbacks server och hängde ut människor som nazister/rasister i meda.

För en tid sedan var Lovisa den drivande kraften i en förföljelse av en Sverigedemokrat, en förföljelse som hon ur sitt känslokalla hjärta hämtade så mycket hat att hon aldrig riktigt kunde slutade trakassera sitt utvalda offer som slutligen i ren förtvivlan när orken var borta avslutade sitt eget liv för att undkomma sin plågoande.

Lovisa själv anser sig inte vara skyldig på något vis alls och känner ingen ånger.

I folkmun benämns dessa attacker som ”Det Fina Hatet” och anledningen beror på att en betydande del av samhället instämmer i uppdelningen av människor utifrån det mänskliga värde man blivit tilldelad. Samma uppdelning som det tyska folket accepterade att nazisterna gjorde.

Vet att då som nu fanns det motstånd men rädslan i att om kritik yttras kanske tvingas lämna den röda gemenskapen med ödesdigra konsekvenser för vederbörandes privatliv där tidigare varnande exempel finns färskt i minnet.

Det röda nätverket trakasser arbetsplatser och har många gånger lyckats få vanliga människor att förlora boende, arbete, familj och umgänge.

Några av dessa som står bakom Det Fina Hatet:

IRM
#JagÄrHär
Researchguppen
ARCR
EXPO

Vincat Veritas har intressanta hashtaggar för er att ta del av.

#vincatveritasbelyserdevänsterextrema

#detfinahatet

#nätsoldater

#researchgruppen

 

Vi Sverigevänner är allt som finns kvar av det vanliga hederliga arbetarfolket som var i majoritet innan dessa fadäser, exempelvis statligt påhejade fittbärare som därtill tvingat på Sveriges befolkning pseudiusvetenskap (icke vetenskap) såsom det löjeväckande genusperspektivet.

Som förövrigt skapats av en liten grupp människor med vänsterextrema politiska värderingar som anser sig äga rätten att beröva barn på sin medfödda könstillhörighet, ty denna falska lära (som är helt korrekt enligt de som befinner sig innanför den röda åsiktskorridoren) påstår att barn blott är könslösa maskar och det är yttre faktorer som mammans och pappans påverkan i vardagen är det som avgör vilket kön sannolikhet barnet kommet identifiera sig som i livet.

Det är befängt och saknar all form av stöd i den vetenskapliga världen. Att den lilla pojken ofta väljer det som är typiskt för en liten grabb har samma naturliga förklaring som flickan agerar likvärdigt. Det är hormonen östrogen och testosteron som redan i tidig ålder skapar en framtida man eller kvinna, det som gör att pojken väljer bollen och flickan dockan.

Vi Sverigevänner är en enda stor kärleksfull familj och i vår nationella kärlek för varandra som finns precis här och nu. Med oss finns även en respekt och saknad för våra äldre som vi ärvde denna bördiga jorden ifrån för att vårda och skydda, så vår kärlek följer Sverige i tiden till gagn för våra barn.

Som Sverigedemokrat står jag utanför statens godkända åsiktskorridor och i 8år har jag som likt otaliga andra Sverigevänner kämpat oförtröttligt med att belysa detta horribla vi svenska (degraderade) medborgare blivit utsatta för.

Vi har fått våra röster gång på gång tystade i sociala medier och likaså i gammelmedias röda dunkel MEN den 9/9 kommer svenska folket, vi Sverigevänner gå man ur huset och denna gång ska våra röster ljuda som en enda över hela riket. En enda klar stämma om ett löfte till förändring för morgondagen likt en våg igenom historiens dåtida vingslag till en nutida riksdag med en sittande Sverigedemokratisk regering.

Rösta för framtiden
Rösta på Sverigedemokraterna!

SD-Forum

Läs gärna: En miljon nollor kan aldrig leva som en.

https://vincatveritas.com/2018/04/14/en-miljon-nollor-kommer-aldrig-leva-som-en/